Disclaimer

kledingwinkels.com is een website van bronmedia.nl

Disclaimer kledingwinkels.com

De onderstaande informatie en bepalingen van deze disclaimer zijn van toepassing op de website kledingwinkels.com. Bij het gebruikmaken van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Gebruik van kledingwinkels.com
Op deze website verstrekken wij informatie over kledingwinkels en daaraan gerelateerde onderwerpen. De informatie die wij verstrekken heeft een algemeen karakter. Er zijn als zodanig door gebruikers van deze website geen rechten aan te ontlenen. Kledingwinkels.com streeft ernaar om alle gegevens zo zorgvuldig mogelijk weer te geven. Wij voorzien deze website zo nauwkeurig mogelijk van algemene informatie over onder meer kledingwinkels. Kledingwinkels.com aanvaardt geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor mogelijk onjuiste informatie of onvolledigheid van gegevens.

Daarnaast garanderen wij niet dat deze website onafgebroken toegankelijk is. Evenmin geven wij de garantie op de volledige juistheid van alle gegevens. Elke vorm van aansprakelijkheid wijzen van de hand. Daarbij doet het er niet toe of het gaat om onjuistheid of om onvolledigheid van gegevens. Iedere gebruiker van deze website heeft zelf een verantwoordelijkheid om zich op de hoogte te stellen van de juistheid van informatie. Wij bieden een algemene service met verwijzing naar kledingwinkels in Nederland. Hiertoe stellen wij verschillende middelen tot de beschikking van onze gebruikers. Bijvoorbeeld met een zoekfunctie om in de eigen regio naar geschikte kledingwinkels te zoeken.

Informatie van derden
Kledingwinkels.com verwijst op verschillende manieren naar kledingwinkels in Nederland. Bijvoorbeeld met links of banners. Wij aanvaarden geen enkele vorm van aansprakelijkheid in verband met informatie die op websites van kledingwinkels of derden staat vermeld. Derden die over een website beschikken waar wij naar verwijzen hebben een eigen verantwoordelijkheid voor het verstrekken van informatie. Bij gebruik van een dergelijke website is er sprake van andere gebruiksvoorwaarden van bezoekers. Wij raden dan ook aan om bij het bezoeken van een andere website via Kledingwinkels.com de betreffende disclaimer door te nemen.

Gebruik van informatie van Kledingwinkels.com
Alle content op deze website van tekst tot beeldmateriaal valt onder het intellectueel eigendomsrecht van kledingwinkels.com. Het auteursrecht op deze website is in handen van kledingwinkels.com. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaand verstrekte schriftelijke toestemming inhoud van deze website te verspreiden, vermenigvuldigen of op een andere wijze te gebruiken. Het is wel toegestaan om de informatie voor persoonlijke doeleinden op individuele basis te gebruiken indien er geen sprake is van verdere verspreiding of openbaarmaking.

Wijzigingen op deze website
De disclaimer van kledingwinkels.com is door ons te wijzigen zonder gebruikers daarvan op de hoogte te stellen. Daarom is het aan te raden om bij een regelmatig bezoek aan deze website de disclaimer te bekijken. Het is op elk moment mogelijk dat wij een verandering of wijziging doorvoeren in deze disclaimer. De informatie zoals deze hier staat vermeld, geeft de actuele stand van zaken weer. Informatie en aanbevelingen zijn door ons te wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving aan gebruikers van de website. Daarbij voorzien wij in een zo groot mogelijke beschikbaar in de toegang tot deze disclaimer. Daarbij aanvaarden wij geen aansprakelijke indien er sprake is van gevolgen van tijdelijke niet beschikbaarheid van deze disclaimer.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag of probleem? Wilt u een wijziging doorgeven? Neem contact met ons op.